måndag 20 juli 2009

Fem fyndiga vinnarformuleringar om festivalen


“Hälsa är viktigt för oss alla,
och ni står för något som vi kan kalla,
det viktigaste i världen,
för att överleva färden.”

Det här är ett av vinnarbidragen i den tävling som bloggen TEM-funderingar anordnade, där vinsten var festivalpass till vår festival. Juryn, bestående av personal från Mossagården och
medarbetare från TEM valde ut totalt fem vinnare, och de andra fyra motiveringarna lyder så här:

“Främst för att musiken, människorna och maten lockar men även för att ett maskrosbarn vill få tonårsdottern att se världen ur ett lite annat perspektiv…”

“Jo, för att eko-festival är ett riktigt bra koncept. Och för att jag knaprat Mossagårdens supergoda morötter och jordärtskockor i ett år men fortfarande inte hälsat på Ebba-Maria & co…”

“För att, redan från livets början, introducera vår dotter i ekologiskt leverne vill vi ta med henne till denna festival i hjärtat av Skåne!”

“Som miljösamordnare på mitt jobb och med stort intresse för miljön hoppas jag få starta min semester med tre dagar miljöfestival, bättre kan det inte bli! Tar med mitt barnbarn för att inspirera till tidigt miljötänk!”

Bloggen TEM-funderingar drivs av personal från Stiftelsen TEM i Lund. Stiftelsen TEM (Teknik, Ekonomi och Miljö) utför tvärvetenskaplig miljöforskning och konsultverksamhet med sikte på att lösa dagens problem och hitta framtidens möjligheter.

Stiftelsen TEM bildades 1984 som en unik länk mellan näringsliv, universitet och kommuner. Den tanken har bara blivit mer aktuell med åren och TEM är idag en unik aktör som verkar för en hållbar utveckling. Idag arbetar man på uppdrag av olika forskningsfinansiärer samtidigt som man utför konsultuppdrag och utbildningar åt såväl globala multinationella företag som småföretag, kommuner, regioner, myndigheter och landsting.

...och nu är det bara fyra dagar kvar - fast bara tre dagar till förfesten den 23 juli, som startar klockan 15.00. Var med och invig den alldeles nybyggda Mossabaren och lyssna på DJ Martin Axén (från the Ark), som spelar sköna låtar från sprakande vinylskivor!

Torun Sandberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar